Dakleer

Ervaren dakdekkers

Wij hebben jarenlange ervaring

Schade direct verholpen

Beschadigingen direct gerepareerd

Passende oplossing

Voor ieder probleem een oplossing

Klantvriendelijk

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Wij zijn dag en nacht te bereiken!

033-7820507

Alles over dakleer in Amersfoort

Dakleer is een sterk en waterdicht materiaal waarmee je uitstekend platte daken kunt bedekken. (Het is geen echt leer maar wordt gemaakt uit aardolie. Dakleer staat ook bekend onder de naam bitumen.) Daken voor een serre, aanbouw of schuur kunnen goed met dit materiaal worden bedekt. Het leer is bestand tegen temperatuursverschillen en neerslag en gaat erg lang mee. Een groot voordeel is dat dakleer meestal goedkoper is dan een pannendak. Het leggen hiervan is een karwei voor vakmannen. Bij fouten is de kans op lekkages op korte en lange termijn zeer groot! Onze dakdekkers zorgen ervoor dat het dakleer in Amersfoort snel en goed wordt gelegd.

Dakleer vervangen

Het dakleer is aan vervanging toe als er scheuren in de bedekking en de randen ontstaan. Door aantasting van wortels van planten en mos kan het leer poreus worden. Als er plooien en blaren ontstaan betekent dat dat de hechting loslaat. Het kan ook zijn dat het leer moet worden vervangen omdat oude reparatieplekken kapot gaan en niet meer te herstellen zijn. Wanneer je dakleer aan vervanging toe is, kunt u contact opnemen met onze specialisten. Zij kunnen u adviseren over de materialen en de montage. Onze dakdekkers werken snel en leveren kwaliteit. U kunt er zeker van zijn dat uw dak waterdicht is als u uw dak laat bedekken door één van onze dakdekkers.

Verschillende soorten

Dakleer is in verschillende varianten verkrijgbaar. Regulier bitumen is erg sterk, maar is niet elastisch. Daarom wordt het materiaal op twee manieren worden bewerkt zodat het wel elastisch is en daardoor beter bestand is tegen allerlei weersomstandigheden. APP bitumen heeft een lange levensduur en is bestand tegen UV-straling. SBS bitumen is erg elastisch en ziet er mooi en glad uit als het is gelegd.

Tip: bescherm het dakleer tegen uv-straling van de zon, bijvoorbeeld door een kiezellaag te leggen op de dakbedekking. Zo verlengt u de levensduur.

dakleer Amersfoort