Dak vervangen
  • Ervaren dakdekkers

  • Perfect nieuw dak

  • Passende oplossing

  • Klantvriendelijk

Ervaren dakdekkers

Wij hebben jarenlange ervaring

Perfect nieuw dak

Uw nieuwe dak volledig naar wens

Passende oplossing

Voor ieder probleem een oplossing

Klantvriendelijk

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Bel voor het vervangen van uw dak

033-7820507

Dak vervangen in Amersfoort

Soms bent u uitgekeken op uw huidige dakbedekking en toe aan een nieuw soort. Ook kan uw dakbedekking zo versleten of beschadigd zijn dat u last heeft van lekkages. Daarnaast kan het bij aantasting door houtworm of termieten nodig zijn uw dak te vervangen. In deze gevallen is het nodig om uw dak te vervangen, waarmee u verdere schade voorkomt en u al snel kunt genieten van uw nieuwe dakbedekking. Heeft u momenteel bijvoorbeeld dakpannen, maar vindt u een rieten dak veel mooier? Onze dakdekkers helpen u graag bij het verwijderen van uw huidige dakbedekking en het aanbrengen van de nieuwe variant. Door onze vakkundige en daadkrachtige manier van werken is dit vaak snel gedaan, zodat u weinig hinder ondervindt van het vervangen van uw dak. Daarbij zorgt onze jarenlang opgebouwde expertise ervoor dat we u niet alleen kunnen helpen met de uitvoering, maar ook met het geven van een passend advies vooraf over een dak vervangen in Amersfoort. Zo maakt u nooit de verkeerde keuze!

Let op: als uw nieuwe dak behoorlijk afwijkt van uw oude dak kan het zijn dat u eerst een vergunning moet aanvragen voor we aan de slag mogen. Op de website van gemeente Amersfoort vindt u meer informatie.

Waarom dak vervangen in Amersfoort?

Het vervangen van uw dak kan meerdere redenen hebben, waarvan eerder twee voorbeelden genoemd zijn. Soms gaat het om noodzaak, in andere gevallen omdat u een ander soort dakbedekking beter vindt passen bij uw woning. Na bijvoorbeeld een verhuizing kiezen veel mensen voor het vervangen van hun dakbedekking. Ook als u geregeld last heeft van lekkages tussen uw dakbedekking en dak is het vervangen van uw dak noodzakelijk.

Voor het vervangen van een dak in Amersfoort staan wij u graag bij!

Tip: soms kunt u subsidie krijgen, bijvoorbeeld als uw woningisolatie sterk verbetert door het nieuwe dak. Kijk voor de huidige subsidieregelingen op de website van Milieu Centraal.

dak vervangen amersfoort