Dak vervangen
  • Ervaren dakdekkers

  • Schade direct verholpen

  • Passende oplossing

  • Klantvriendelijk

Ervaren dakdekkers

Wij hebben jarenlange ervaring

Schade direct verholpen

Beschadigingen direct gerepareerd

Passende oplossing

Voor ieder probleem een oplossing

Klantvriendelijk

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Wij zijn dag en nacht te bereiken!

033-7820507

Dak vervangen in Amersfoort

Soms bent u uitgekeken op uw huidige dakbedekking en toe aan een nieuw soort, ook kan uw dakbedekking dermate versleten of beschadigd zijn dat u op diverse plekken last heeft van lekkages. Ook bij aantasting door houtworm of termieten kan het nodig zijn uw dak te vervangen. In deze gevallen is het noodzakelijk om uw dak te vervangen, waarmee verdere schade voorkomen wordt en u al snel kunt genieten van uw nieuwe dakbedekking. Heeft u momenteel bijvoorbeeld dakpannen, maar vindt u een rieten dak veel mooier? Onze dakdekkers helpen u graag bij het verwijderen van uw huidige dakbedekking en het aanbrengen van de nieuwe variant. Door onze vakkundige en daadkrachtige manier van werken is dit vaak snel gedaan, zodat u weinig hinder ondervindt van het vervangen van uw dak. Daarbij zorgt onze jarenlang opgebouwde expertise ervoor dat we u niet alleen kunnen helpen met de uitvoering, maar ook met het geven van een passend advies vooraf over een dak vervangen in Amersfoort. Zo maakt u achteraf nooit de verkeerde keuze!

Let op: als uw nieuwe dak behoorlijk afwijkt van uw oude dak kan het zijn dat u eerst een vergunning moet aanvragen voor we aan de slag mogen.

Waarom dak vervangen in Amersfoort?

Het vervangen van uw dak kan meerdere redenen hebben, waarvan eerder twee voorbeelden genoemd zijn. Soms gaat het om noodzaak, in andere gevallen om uw een ander soort dakbedekking beter vindt passen bij uw woning. Na bijvoorbeeld een verhuizing kiezen veel mensen voor het vervangen van hun dakbedekking, omdat ze kiezen voor een geheel nieuw interieur. Ook als u geregeld last heeft van lekkages tussen uw dakbedekking en dak is het vervangen van uw dak noodzakelijk.

Voor het vervangen van een dak in Amersfoort staan wij u graag bij!

Tip: soms kunt u subsidie krijgen, bijvoorbeeld als uw woningisolatie sterk verbetert door het nieuwe dak.

dak vervangen amersfoort