Over ons

  • Ervaren dakdekkers

  • Schade direct verholpen

  • Passende oplossing

  • Klantvriendelijk

Ervaren dakdekkers

Wij hebben jarenlange ervaring

Schade direct verholpen

Beschadigingen direct gerepareerd

Passende oplossing

Voor ieder probleem een oplossing

Klantvriendelijk

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Wij zijn dag en nacht te bereiken!

Over ons

Bent u bezig met de aan- of verbouw van uw woning, waarbij u een nieuw dak krijgt? Heeft u last van lekkages rond uw dak of bent u opzoek naar nieuwe dakbedekking, omdat u bent uitgekeken op uw huidige materiaal? We nodigen u van harte uit om eens kennis te maken met Jansen Dakdekker, uw partner voor alle werkzaamheden rond uw dakbedekking. Onze dakdekker staat voor u klaar om u te helpen met het plaatsen van nieuwe dakbedekking op zowel platte, als schuine daken, we helpen u bij het onderhouden van uw dakbedekking en we kunnen waar nodig reparaties voor u uitvoeren. Dit laatste kan noodzakelijk zijn als u last heeft van een lekkage tussen uw dakbedekking en dak, waarbij een blijvende waterschade kan ontstaan.

Jarenlange ervaring

Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring. Dit zorgt voor een vakkundige afwerking en natuurlijk een passende oplossing voor uw probleem. Daarnaast denken wij graag met u mee en geven graag deskundig advies. Wij gaan altijd voor 100% klanttevredenheid.

Hoe onderscheiden wij ons?

Helaas zijn er ook in de dakdekkersbranche veel onbetrouwbare bedrijven actief. Wij onderscheiden ons door transparantie en vakmanschap. Als wij uw dak op gaan maken we een video van de inspectie. Zo ziet u op beeld de onderbouwing van onze aanbevelingen. Zo weet u zeker of de voorgestelde aanpak écht nodig is. U ontvangt van ons een heldere en gedetailleerde offerte. Neem vrijblijvend contact op! Jansen Dakdekker staat voor u klaar.

jansen-8-1-1