Dakrenovatie
  • Ervaren dakdekkers

  • Schade direct verholpen

  • Passende oplossing

  • Klantvriendelijk

Ervaren dakdekkers

Wij hebben jarenlange ervaring

Schade direct verholpen

Beschadigingen direct gerepareerd

Passende oplossing

Voor ieder probleem een oplossing

Klantvriendelijk

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Wij zijn dag en nacht te bereiken!

033-7820507

Dakrenovatie in Amersfoort

Bent u onlangs verhuisd of heeft u al jaren niet omgekeken naar uw dak en dakbedekking? Wellicht is het dan tijd voor het uitvoeren van een dakrenovatie, waarbij gekeken wordt naar versleten plekken in uw dakbedekking, schade als gevolg van schade aan het houtwerk van uw dak en andere plekken waar een renovatie noodzakelijk is. Door een dakrenovatie uit te voeren bent u ervan verzekerd dat u geen last krijgt van een vervelende waterschade aan het houtwerk van uw dak en is de veiligheid gegarandeerd, omdat zwakke plekken in uw dak tijdig herkend zullen worden. Voor het uitvoeren van een dakrenovatie in Amersfoort helpen onze dakdekkers u graag op weg! Wij traceren eventuele zwakke plekken in uw dak en dakbedekking en kunnen direct zorgen voor een passende oplossing. Soms is een reparatie voldoende, in andere gevallen zal het noodzakelijk zijn om een deel van uw dakbedekking te vervangen.

Essentie dakrenovatie in Amersfoort

Veel mensen onderschatten de essentie van een dakrenovatie in Amersfoort, omdat ze niet zichtbaar last hebben van een lekkage, van tocht, enzovoorts. Toch is een dakrenovatie essentieel, omdat bijvoorbeeld scheuren en barsten in uw dakbedekking tijdig kunnen worden herkend en gerepareerd. Hoewel u het soms niet direct zult merken, sijpelt er vocht langs deze scheurtjes bij u naar binnen waar het in het houtwerk van uw dak trekt.

Zeker bij platte daken is dit van belang! Ook bij een schuin dak, bijvoorbeeld als u gekozen heeft voor een rieten dakbedekking, is het uitvoeren van een dakrenovatie raadzaam. Wij adviseren u hier graag in!

dakrenovatie Amersfoort