Dakonderhoud
  • Ervaren dakdekkers

  • Schade direct verholpen

  • Passende oplossing

  • Klantvriendelijk

Ervaren dakdekkers

Wij hebben jarenlange ervaring

Schade direct verholpen

Beschadigingen direct gerepareerd

Passende oplossing

Voor ieder probleem een oplossing

Klantvriendelijk

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Wij zijn dag en nacht te bereiken!

033-7820507

Bekwaam dakonderhoud in Amersfoort

Een van de belangrijkste levensbehoeftes is een dak boven je hoofd. Omdat ook een dak schade kan oplopen en aan slijtage onderhevig kan zijn, is het verstandig om het goed te onderhouden. Doet u dit niet, dan is er altijd de kans op lekkage of waterschade. Voor informatie en advies over dakonderhoud in Amersfoort kunt u terecht bij onze vakman. Deze kan de huidige situatie van uw dak inschatten en eventueel hulp bieden bij het onderhoud.

Goed onderhoud voor een goed dak

Een dak kan op vele manieren schade oplopen of kapot gaan. Het indexeren van de huidige status van uw dak kan daarom een complex proces zijn. Onze vakman gespecialiseerd in dakonderhoud kan u hierbij helpen. Met name is het belangrijk om te controleren of de dakranden en aansluitingen op dakranden in orde zijn en zo niet eventueel te repareren. Daarnaast is het raadzaam om scheuren en gaten zo snel mogelijk op te sporen, zodat er zo min mogelijk schade ontstaat door een lek als gevolg.  U kunt zelf het uw dak onderhouden door het regelmatig schoon te maken en eventuele groei van mos tegen te gaan. Verder is het belangrijk om goten geregeld van vuil te ontdoen. Hoewel veel mensen dit zelf kunnen doen, kunnen andere gebreken in het dak minder makkelijk worden gevonden. Het is daarom aan te raden om advies in te winnen bij een specialist of vakman. Wacht niet te lang als u denkt dat uw dak onderhoud nodig heeft en neem contact op met onze specialisten van dakonderhoud.

Ook bij lange periodes van mooi weer is het verstandig onderhoud uit te laten voeren. In de zomer kunnen er barstjes ontstaan in de dakbedekking. Bij een onderhoudsbeurt pakken we deze gelijk aan zodat lekkages worden voorkomen.

dakonderhoud Amersfoort