Dakonderhoud
  • Ervaren dakdekkers

  • Schade direct verholpen

  • Passende oplossing

  • Klantvriendelijk

Ervaren dakdekkers

Wij hebben jarenlange ervaring

Schade direct verholpen

Beschadigingen direct gerepareerd

Passende oplossing

Voor ieder probleem een oplossing

Klantvriendelijk

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Wij zijn dag en nacht te bereiken!

033-7820507

Bekwaam dakonderhoud in Amersfoort

Een van de belangrijkste levensbehoeftes is een dak boven je hoofd. Omdat ook een dak schade kan oplopen en aan slijtage onderhevig kan zijn, is het verstandig om het goed te onderhouden. Doet u dit niet, dan is er altijd de kans op lekkage of waterschade. Voor informatie en advies over dakonderhoud in Amersfoort kunt u terecht bij onze vakman. Deze kan de huidige situatie van uw dak inschatten en eventueel hulp bieden bij het onderhoud. U kunt ons onder meer inschakelen voor de volgende onderhoudsklussen:

  • Algehele dakinspectie
  • Vervangen van kapotte dakpannen
  • Kleine reparaties uitvoeren waar nodig
  • Coaten/impregneren van de dakbedekking
  • Dak reinigen
  • Dakgoten reinigen

Uiteraard kunt u ons ook voor het compleet nalopen van uw dak en dakconstructie inschakelen. Maak een afspraak of vraag naar de mogelijkheden!

Goed onderhoud voor een goed dak

Een dak kan op vele manieren schade oplopen of kapot gaan. Het in kaart brengen van de huidige status van uw dak kan daarom lastig zijn. Onze vakman gespecialiseerd in dakonderhoud kan u hierbij helpen. Met name is het belangrijk om te controleren of de dakranden en aansluitingen op dakranden in orde zijn en zo niet deze te repareren. Daarnaast is het raadzaam om scheuren en gaten zo snel mogelijk op te sporen om lekkages te voorkomen.

Zelf aan de slag

Wanneer u zelf handig bent en waarborgt dat u veilig het dak op kan kunt u bepaald onderhoud mogelijk zelf doen. Denk aan uw dak regelmatig schoonmaken en groei van mos tegengaan. Verder is het belangrijk om goten geregeld van vuil te ontdoen. Zo voorkomt u dat ze overstromen en waterschade veroorzaken. Hoewel veel mensen het voorgaande zelf kunnen doen, kunnen sommige gebreken in het dak minder makkelijk worden gevonden. Het is daarom aan te raden om advies in te winnen bij een specialist of vakman. Wacht niet te lang als u denkt dat uw dak onderhoud nodig heeft en neem contact op met onze specialisten voor dakonderhoud.

Ook bij lange periodes van mooi weer is het verstandig onderhoud uit te laten voeren. In de zomer kunnen er barstjes ontstaan in de dakbedekking. Bij een onderhoudsbeurt pakken we deze gelijk aan zodat lekkages worden voorkomen.

dakonderhoud Amersfoort