FAQ

Wij zijn dag en nacht te bereiken!

033-7820507

Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij? Aarzel niet om ons te bellen via: 033-7820507.

Wat doet een dakdekker precies?

Een dakdekker voert verschillende dakdekkerswerkzaamheden uit. Er bestaan allround dakdekkers die ervaring hebben met allerlei soorten daken of dakonderdelen, maar er zijn ook dakdekkers die gespecialiseerd zijn in bepaalde soort daken. Een dakdekker kan een dak voor u plaatsen, repareren of onderhouden. Daarnaast kan een dakdekker u helpen bij het plaatsen van extra dak onderdelen en het onderhouden hiervan. Ten slotte kunt u vaak ook terecht bij een dakdekker voor het plaatsen van een dakraam of dakkapel.

Hoe kan ik een lekkage voorkomen?

Een lekkage is altijd vervelend, want het kan behoorlijk wat schade aanrichten. Gelukkig kunt u een lekkage voorkomen. Wees voorzichtig met uw dakbedekking. Loop bijvoorbeeld zo min mogelijk over de dakbedekking van een plat dak. Dit kan namelijk het dak beschadigen. Daarnaast is het verstandig dat u uw dak periodiek onderhoud. Verwijder regelmatig rommel, viezigheid en bijvoorbeeld mos of steentjes van het dak. Controleer uw dak ook regelmatig. Als u geen verstand hebt van dakdekking, schakel dan Dakdekker Amersfoort in.

Wat kost een nieuw dak?

Hebt u een nieuw huis of moet het oude dak vervangen worden? Vraagt u zich nu af wat een nieuw dak kost? Dit is een vraag waar niet gelijk een antwoord op gegeven kan worden. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw laag dakbedekking of wilt u een dakconstructie laten plaatsen? Wilt u een gedeeltelijk nieuw dak of een volledig nieuw dak? Welke materialen wilt u gebruiken. Veel vragen dus, voordat er een antwoord op kan worden gegeven. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen wij een geschatte prijs afgeven.

In welke regio werken jullie?

Wij werken in en rondom Amersfoort. Ook zijn wij actief in Leusden. Als u twijfel heeft of u te ver van Amersfoort ligt, aarzel niet om te bellen naar: 033-7820507

Hoe kan ik jullie bereiken?

Wij zijn te bereiken via: 033-7820507. Wij streven ernaar om u uiterlijk binnen één werkdag te helpen. Bij spoed komen wij direct bij u langs.

dakrenovatie Amersfoort